×

PRIVACY POLICY

Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamız
iş Ortaklarına Yönelik Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikamız
Çalışanlarımıza ve Çalışan Adaylarımıza Yönelik Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikamız
Ziyaretçi Aydınlatma Metni
Çerez Politikası

Ziyaretçi Aydınlatma Metni

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

Ziyaretçi Aydınlatma Metni

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

Ziyaretçi Aydınlatma Metni

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

Ziyaretçi Aydınlatma Metni

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

Ziyaretçi Aydınlatma Metni

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.

KVK Kanunu Kapsamında “Veri Sorumlusu”; CES Kompozit ve Savunma Tekn. San. Ve Tic. A.Ş.’dir.

Bu metin ile sizleri 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” madde 10.’dan doğan kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki dayanakları ve haklarınız konusunda aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmeyi amaçlamaktayız.

Kurumumuzun yerleşkesinde güvenlik ve asayişin sağlanması, kimlik doğrulama, yasal tarafların talebi doğrultusunda sunulmak amacıyla kurumumuzun meşru menfaati gereği; CCTV (Kapalı Devre izleme sistemi) ile kamera kayıtları, giriş/çıkışlarda kimlik, iletişim ve araç bilgileri, CES networküne bağlanmanız durumunda internete ait erişim kayıtlarınız alınmaktadır, bu veri işleme faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve 6698 Sayılı KVK Kanunu kapsamında sır saklama ve gizlilik kurallarına azami özen gösterilmektedir.